Acrylnagels

Acryl is een poeder dat met een vloeistof (liquid) wordt vermengd. Door de juiste mengverhouding vormt er een bolletje aan de penseel wat gestyleerd wordt op uw nagel. Wanneer de acryl is uitgehard, worden ze in model gevijld en tot slot worden de nagels voorzien van een glanslaag. De volledige uitharding, en dus sterkte, wordt pas bereikt na 24 tot 48 uur. Voor verlenging van uw nagels worden tips of sjablonen gebruikt.
Hebben uw eigen nagels al de juiste lengte, maar zijn ze niet sterk genoeg dan is ook een nagelversteviging mogelijk met een dun laagje acryl of gel.

 

 

 

Nabehandeling

Hoe snel een nabehandeling nodig is, verschilt van persoon. Dit is afhankelijk van de snelheid waarmee uw nagels groeien en de omstandigheden. Houd er dus rekening mee dat u eens in de 2 á 3 weken bij mij terug komt voor een nabehandeling. Bij een nabehandeling wordt het oude product voor een groot deel weggevijld. Vervolgens wordt er een nieuwe laag acryl op aangebracht. Na de nabehandeling zien uw nagels er weer als nieuw uit.

 

 

Verzorging

  1. Gebruik minimaal 2x per dag nagelriemolie. Het houdt de acryl soepel en uw nagelriemen zacht. Zit u echt regelmatig met uw handen in het water, verzorg ze dan een keer extra met nagelriemolie en een verzorgende handcréme.
  2. Het is raadzaam handschoenen te dragen bij het gebruik van sterke schoonmaakmiddelen of wanneer u gaat tuinieren.
  3. Als uw nagels te lang zijn, kunt u ze korter vijlen met een kartonnenvijl. Knip nooit in uw kunstnagels, deze zal daardoor breken of barsten.
  4. Gebruik alleen remover zonder aceton, aceton is schadelijk voor de kunstnagels.
  5. Ga niet bijten, peuteren of trekken aan de nagels, uw eigen nagels zullen hierdoor beschadigen. Voor het verwijderen van uw kunstnagels kunt u ook bij mij terecht.
  6. Met water en een nagelborstel of een oude tandenborstel, kunt u de onderkant van uw nagels schoonmaken.
  7. Laat om de 3 weken uw kunstnagels nabehandelen, zo blijven ze mooi en in goede balans.